Mreža savjeta ucenika Republike Srpske – mRESURS


20.02.2012

Zajedničko druženje na izletu

od Srednjoškolski centar ,,Ljubiša Mladenović\

14.10.2011.godine za učenike Srednje poslovne škole i studente PIM Univerziteta, bivše učenike naše Škole, organizovano je zajedničko druženje na Bardači.

Bila je ovo prilika da učenici pokažu svoje organizacione sposobnosti, iskažu svoju kreativnost i originalnost kroz planirane sadržaje, ali i ojačaju grupnu povezanost i pokažu svoj takmičarski duh kroz različite sportske aktivnosti.
Studenti PIM Univerziteta su se prisjetili srednjoškolskih dana,komičnih i prijatnih događaja iz ovog perioda ali i nestašluka, ispada i svojih druženja na zajedničkim izletima i ekskurzijama.
Takmičenje u pripremi roštilja, dekoraciji stola i spremnost učenika da pokažu svoj smisao za estetiku, komunikacijske vještine i grupnu povezanost unutar odjeljenja, oduševila je članove komisije koji su imali zaista težak zadatak da proglase NAJBOLJE.
Titulu najboljeg u ovoj kategoriji ponijelo je ODJELJENJE I 2, za sveukupan utisak.
ODLIČNO SU SE UKLOPILI U SPŠ SVAKA ČAST! ČESTITAMO!
Naravno, najbolje treba nagraditi. Pored diplome koju su članovi komisije uručili pobjednicima, ŠKOLA NAGRAĐUJE UČENIKE SJAJNA DEKORACIJA STOLA!
Posebnu pohvalu zaslužuje učenica T ijanu Jović ,III 2 koja je na izuzetno kreativan način oslikala čaše i time doprinijela originalnom izgledu stola svog odjeljenja. Treće mjesto osvojio je I 1, zbog originalnosti u aranžiranju. Ali to nije sve!
Poznato je da su učenici naše škole sjajni i u sportskim aktivnostima. Ovaj put su se okušali u natezanju konopca što je izazvalo pravu euforiju i pokazalo sportski duh i spremnost učenika na složnost pri postizanju istog cilja.
Najbolji u ovoj aktivnosti, pa naravno II 1.Ipak je njihov razrednik …….profesor fizičkog vaspitanja, mada moramo priznati konkurencija je bila jaka.ČESTITAMO! BILI STE SJAJNI!
Kroz ovakve aktivnosti dolaze do izražaja osobine učenika koje je teško zapaziti u nastavnom procesu – složnost, drugarstvo, saradnja, timski rad, požrtvovnost itd. Za sveobuhvatno ponašanje i aktivnosti na izletu POHVALA ZA SVE UČENIKE.PONOSNI SMO NA VAS!

dokumenti uz aktivnost:
Srednjoškolski centar ,,Ljubiša Mladenović\


» Izvještaj o radu Savjeta učenika - Srednjoškolski centar ,,Ljubiša Mladenović\

» Predavanje „Antikor“ tima Studentskog parlamenta Univerziteta u Banjoj Luci, u saradnji sa Tamarom Kunić, članom mRESURS-a Banjalučke regije iz naše škole - Srednjoškolski centar ,,Ljubiša Mladenović\

» Izvještaj o radu Savjeta učenika - Srednjoškolski centar ,,Ljubiša Mladenović\

» Izvještaj o radu savjeta učenika - Srednjoškolski centar ,,Ljubiša Mladenović\

» PARLAMENTARNI ČAS ZA UČENIKE SREDNJOŠKOLSKOG CENTRA ''LJUBIŠA MLADENOVIĆ '' I STUDENTE PRAVA UNIVERZITETA ZA POSLOVNI INŽENJERING I MENADŽMENT - Srednjoškolski centar ,,Ljubiša Mladenović\

» Dan žena, osmomartovska priredba - Srednjoškolski centar ,,Ljubiša Mladenović\

» Jahorina 2013 - Srednjoškolski centar ,,Ljubiša Mladenović\

» Učenici Srednjoškolskog centra „Ljubiša Mladenović“ su 19. februara 2013.godine posjetili Zagreb - Srednjoškolski centar ,,Ljubiša Mladenović\

» SVETOSAVSKA AKADEMIJA UČENIKA I NASTAVNIKA SREDNJOŠKOLSKOG CENTRA „LJUBIŠA MLADENOVIĆ“ U BANJOJ LUCI - Srednjoškolski centar ,,Ljubiša Mladenović\

» Božićna posjeta klinici za ginekologiju i akušerstvo - Srednjoškolski centar ,,Ljubiša Mladenović\

» Fudbalski turnir „BORIK 2013“ - Srednjoškolski centar ,,Ljubiša Mladenović\

» POSJETA NARODNOM POZORIŠTU - Srednjoškolski centar ,,Ljubiša Mladenović\

» KNJIŽEVNO VEČE - Srednjoškolski centar ,,Ljubiša Mladenović\

» UČENICA NAŠE ŠKOLE NA VI KONFERENCIJI MRESURS-a - Srednjoškolski centar ,,Ljubiša Mladenović\

» Srednjoškolski centar „Ljubiša Mladenović“ Banja Luka - Srednjoškolski centar ,,Ljubiša Mladenović\

» Srednja poslovna škola i PIM univerzitet u Banjaluci proslavili svoj rodjendan dodjeljujući bogate nagrade svojim učenicima i studentima - Srednjoškolski centar ,,Ljubiša Mladenović\

» Noć muzeja - Srednjoškolski centar ,,Ljubiša Mladenović\

» Odjeljenje mjeseca - Srednjoškolski centar ,,Ljubiša Mladenović\

» Dan zdravlja - Srednjoškolski centar ,,Ljubiša Mladenović\

» Zajedničko druženje na izletu - Srednjoškolski centar ,,Ljubiša Mladenović\


Copyright © by OKC 2007